×
×

روابط عمومی نقش بسیار مهمی در ایجاد بالندگی سازمان دارد

  • کد نوشته: 1127
  • ۲۴ دی ۱۴۰۲
  • ۰
  • منصوری عضو کمیسیون امنیت ملی: – منصوری در گفتگوی اختصاصی با شارا به نقش بسیار مهم روابط عمومی در بالندگی سازمان اشاره کرد و گفت:” روابط عمومی نقش چشم را برای مدیر سازمان ایفا می کند در نتیجه یک روابط عمومی خوب می تواند سازمان را به سمتی ببرد که مردم از آن سازمان رضایتمندی […]

  • منصوری عضو کمیسیون امنیت ملی: – منصوری در گفتگوی اختصاصی با شارا به نقش بسیار مهم روابط عمومی در بالندگی سازمان اشاره کرد و گفت:” روابط عمومی نقش چشم را برای مدیر سازمان ایفا می کند در نتیجه یک روابط عمومی خوب می تواند سازمان را به سمتی ببرد که مردم از آن سازمان رضایتمندی داشته باشند. بنابراین روابط عمومی نقش بسیار مهمی در ایجاد بالندگی سازمان دارد.

    4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199

     

    شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) منصوری در گفتگوی اختصاصی با شارا به نقش بسیار مهم روابط عمومی در بالندگی سازمان اشاره کرد و گفت:” روابط عمومی نقش چشم را برای مدیر سازمان ایفا می کند در نتیجه یک روابط عمومی خوب می تواند سازمان را به سمتی ببرد که مردم از آن سازمان رضایتمندی داشته باشند. بنابراین روابط عمومی نقش بسیار مهمی در ایجاد بالندگی سازمان دارد.”


    به گزارش شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران_(شارا) «عباسعلی منصوری» نماینده مردم کاشان، آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی به نقش دوگانه روابط عمومی اشاره کرد و گفت:” خیلی از سازمان ها نقاط کوری دارند که مدیران و مسئولین آنها نمی توانند این نقاط را ببینند. روابط عمومی نقش دوگانه ای دارد که شامل نقش درون سازمانی و برون سازمانی است. درنتیجه این روابط عمومی است که می تواند این نقاط کور درون سازمانی یا برون سازمانی را با نظر سنجی و بررسی به مدیر منتقل کند و مدیر نیز بر اساس آن متوجه شود که راه را اشتباه می رود و آن را تصحیح کند.”


    عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روابط عمومی نقش رابط را بین مردم و سازمان ایفا می کند، اظهار داشت:” به طور کلی روابط عمومی ها در جهان چه در سازمان های دولتی و در بخش خصوصی، تولیدی، خدماتی و غیر خدماتی، در اصل نقش رابط بین مردم و سازمان را ایفا می کنند و اگر بتوانند این نقش را به خوبی ایفا کنند، می توانند خواسته های مردم را به سازمان انتقال دهند و برنامه های سازمان را نیز به مردم بازگو کنند.”


    وی افزود:” روابط عمومی ها در اصل نقش بسیار حساسی دارند و اگر نقش خود را به خوبی ایفا کنند سازمانی پویا و بالنده خواهیم داشت و اگر نتوانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند، قطعاً سازمان دچار مشکل خواهد شد.”


    «منصوری» به اهمیت روابط عمومی در بحث تکریم روابط عمومی، عنوان کرد:”در بحث تکریم ارباب رجوع برخی از سازمان های اداری، روابط عمومی قوی و برخی ضعیف هستند. به عنوان مثال فردی که در هر پستی خدمتگذار می شود، اگر نقش خود را پذیرفت و وظیفه خود یعنی احترام و تکریم ارباب رجوع را دانست، می تواند آن سازمان را موفق کند. اما اگر فردی نقش خود را نپذیرد یا نتواند ارتباط برقرار کند، آن فرد به سازمان آسیب می رساند. در روابط عمومی هم اینگونه است اگر فردی که در روابط عمومی خدمت می کند نقش خود را بپذیرد و حداکثر تلاش را در ایفای نقش خود کند، می تواند اثر گذار و مفید باشد.”
     

     

     

     

     

    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *