مقدمه
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)– اقتصاد مقاومتی که از تدابیر و رهنمودهای مقام معظم رهبری است و سرانجام در سیاست¬های ۲۴ گانه متبلور شد، به گفتمان سازی برای تبدیل شدن به یک باور عمومی و درک مشترک ملی نیازمند است. همچنین در بند ۲۱ سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی، معظم له صراحتا خواستار تبیین ابعاد اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی آن و تبدیل به گفتمان فراگیر و رایج ملی شده اند.
بانک ها با این نگرش بر آن شده اند منویات معظم له را در فرآیند یک ساختار اقتصادی و علمی با امکانات و ابزارهای اطلاع رسانی، پژوهشی و روابط عمومی عملیاتی سازند.
از این رو دبیرخانه همایش بررسی نقش روابط عمومی در صنعت بانکداری تلاش می کند با مطالعه و بررسی راه ها و روش های گفتمان سازی و استفاده از تجربه های پیش رو، پیش نویس طرحی را تهیه و ارائه نماید تا بانک ها را در راستای انجام وظایف خود در این حوزه بسیار مهم یاری نماید.
اهمیت گفتمان سازی
اقتصاد مقاومتی یک بحث کاملا استراتژیک است که در کشورهایی که دارای اهداف بلند مدت هستند و روحیه استقلال طلبی در بطن سیاست داخلی و خارجی آنها جاری است، مطرح شده است.
گفتمان انقلاب اسلامی در حقیقت هم تبیین کننده «وضع موجود» کشور است و هم ترسیم کننده «وضع مطلوب» وهم نشان دهنده «مسیر»ی که می بایست از وضع موجود به وضع مطلوب برسد.
با اینکه در حوزه های متعدد موفق عمل کرده¬ایم، متاسفانه در حوزه اقتصادی علی رغم گسترش عمران و آبادانی ملی، هنوز نتوانسته ایم به اهداف مورد نظر که مهم¬ترین آن پیشرفت و عدالت اقتصادی همه جانبه است دست یابیم. این یک نقطه آسیب برای کشور عزیز ما ایران شده است.
لذا با توجه به شکننده و نفوذپذیر بودن اقتصاد ملی به طور یقین می¬بایست راه حل¬های مناسب و جدی که درعین مقاوم بودن، امکان عبور از موانع و چالش¬ها را داشته باشد مطرح شود که لاجرم بدین منظور بدون گفتمان سازی، مفاهمه لازم صورت نخواهد گرفت و در این راستا گفتمان سازی یک امر بسیار مهم و تعیین کننده خواهد بود.
|
دیدگاهتان را بنویسید