شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- دکتر عبدالحمید احمدی معاون پژوهشی و تحقیقاتی وزارت ورزش و جوانان در مراسم افتتاح این کلاس که روز دوشنبه با حضور نمایندگان هیاتهای ورزشی استان تهران و به همت اداره کل ورزش و جوانان در دفتر انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی برگزار شد، افزود: افتخار بزرگی است که جامعه ورزش بتواند در شادی مردم سهیم باشد و موجب خوشحالی آنها شود.
وی از نقش جامعه ورزش در تقویت همبستگی و اتحاد ملی گفت که افتخار بزرگی است و ادامه داد: در این بین، سهم آنهایی که می توانند با اطلاع رسانی خودشان و با کار ارتباطی و رسانه ای، این نقش را پررنگ تر نمایند، سهم بزرگی است. در واقع باید به سمتی برویم که فضای ارتباطی و رسانه ای را برای انتشار خبرو موفقیت فراهم کنیم.
دکتر احمدی از ارتباط خوب مردم و ورزش گفت و افزود: برای توسعه ورزش، نهادهای ورزشی، روی یک بخش خیلی حساب باز می کنند و آن روابط عمومی هاست. در تمامی مجامع بین المللی ۲۰ سال گذشته در ارتباط با ورزش، یکی از اهداف اصلی روسا، تقویت روابط عمومی ها در عمل است.
وی با اشاره به این موضوع که نگاه بین المللی این است که موفقیت هر نهاد و سازمان ورزشی در گرو روابط عمومی قوی است، ادامه داد: حتی سازمان هایی مثل فیفا که نیازی به معرفی و تبلیغ ندارند و همه آنها را می شناسند، یکی از پرکارترین بخش های آن، روابط عمومی است.
دکتر احمدی تاکید کرد: حتی فیفا هم هنوز به توسعه فوتبال فکر می کند و از طریق روابط عمومی بدنبال ارتباط گسترده تر است و انگار در اول راه هستند. حتی نگاه کمیته بین المللی المپیک به آینده است و از طریق المپیک نوجوانان که پیشنهاد آن از سوی روابط عمومی کمیته ارائه شده، بدنبال توسعه نهضت المپیک است، چرا که بر این باورند از طریق ارتباط با نوجوانان، آینده نهضت المپیک تضمین می شود.
وی از مهمترین وظیفه روابط عمومی ها گفت و افزود: آشنا سازی و همراه سازی، دو وظیفه مهم است که هیچگاه متوقف نمی شود. این که چگونه مخاطبان را با فعالیت خودمان آشنا کنیم، این ارتباط را توسعه دهیم و این همراهی را داشته باشیم.
رئیس انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی ادامه داد: دانش روابط عمومی ها از دانش هایی است که سرعت تحولات آن زیاد می باشد. افرادی که مسئولیت روابط عمومی ها را بر عهده دارند، همواره نیازمند آموزش هستند، مثل کسانی که در رسانه فعالیت دارند. در واقع روابط عمومی ها همیشه باید پیشرو باشند و اگر از مدیران عقب بمانند، کارشان سخت خواهد بود.
دکتر احمدی برقراری ارتباط و استمرار ارتباط را مهم دانست و گفت: روابط عمومی های ورزشی هنوز در جایگاه واقعی خود قرار نگرفته اند و نتوانسته ایم بر یکسری از مسایل و مشکلات فائق بیائیم، چون در کار روابط عمومی موفق عمل نکرده ایم و شاید هم مدیران ارشد، بهای لازم را به کار روابط عمومی نداده اند و یا فضا و امکانات لازم برای روابط عمومی پیش بینی نشده است.
وی ضرورت سرمایه گذاری بر نیروی انسانی روابط عمومی را مورد اشاره قرار داد و افزود: هر کسی نمی تواند در جایگاه روابط عمومی قرار بگیرد و باید ویژگی های متعددی داشته باشد. کار پیچیده، تخصصی و مبتی بر دانش و مهارت است. یک فن، یک هنر و یک فلسفه است. یک کار مدیریتی که در آن باید برنامه ریزی، سازماندهی ، هماهنگی، نظارت و …. دیده شود.
دکتر احمدی یکی از دلایل عدم موفقیت ها در حوزه های اجتماعی از جمله ورزش را، مشکل در ارتباط دانست و گفت: متاسفانه تعریف درستی ازاین مهم نداریم، اما باید اصول ارتباط مؤثر را بشناسیم و بدانیم، زیرا روابط عمومی، کار سازمان یافته در حوزه ارتباط است و روابط عمومی ورزشی ویژگی های خاص خود را دارد و خاص تر است. در حقیقت، شناخت از محیط خاص ورزش، خیلی تاثیرگذار است و در این بین، کیفیت از جایگاه والایی برخوردار است. کیفیت اتفاقی نیست و بدون آموزش هم امکانپذیر نخواهد بود.
وی در پایان ضمن تقدیر از تلاش های پیام نظر مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان تهران به خاطر نگاه خاص به جایگاه روابط عمومی ها، افزود: باید روابط عمومی ها را ارتقاء داد، امروزه با روابط عمومی الکترونیک، شکل کار عوض شده و اینترنت، فضای مجازی و فن آوری جدید، امکانات گسترده ای را با خود آورده اند که باید در این بخش هم فعال تر عمل کرد.
منبع: مهر
|
دیدگاهتان را بنویسید