این جریمه بزرگترین جریمهای است که تا به حال توسط کمیسیون ارتباطات فدرال به یک شرکت فناوری اعمال شده است.
شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) آمریکا اعلام کرد که توییتر را به مبلغ ۳۵۰۰۰۰ دلار جریمه کرده است زیرا در قبال درخواست اطلاعات حساب ترامپ تا تاریخ ۸ ژانویه ۲۰۲۱، زمانی که ترامپ حساب توییتر خود را مسدود کرد، همکاری نکرد.
این جریمه بزرگترین جریمهای است که تا به حال توسط کمیسیون ارتباطات فدرال به یک شرکت فناوری اعمال شده است.
کمیسیون ارتباطات فدرال گفت که توییتر «در قبال درخواست اطلاعات حساب ترامپ، از جمله اطلاعات در مورد کاربرانی که با حساب ترامپ تعامل داشتند، همکاری نکرده است.
این عدم همکاری توییتر نقض قانون ارتباطات است که به کمیسیون ارتباطات فدرال اختیار میدهد تا جریمههایی را برای شرکتهایی که با تحقیقات آن همکاری نمیکنند، اعمال کند.
توییتر در بیانیهای گفت که از تصمیم کمیسیون ارتباطات «ناامید» است و به بررسی آن ادامه خواهد داد.
این شرکت گفت که «در پاسخ به درخواست کمیسیون ارتباطات فدرال، اطلاعاتی در مورد حساب ترامپ و کاربرانی که با آن تعامل داشتند، ارایه کرده است و معتقد است که پاسخ آن جامع و آموزنده بوده است.»
در سال ۲۰۲۰، کمیسیون ارتباطات فدرال از توییتر خواست تا اطلاعات بیشتری در مورد نحوه تنظیم محتوای خود ارایه دهد، اما توییتر این درخواست را رد کرد.
کمیسیون ارتباطات فدرال همچنین از توییتر خواست تا اطلاعات بیشتری در مورد نحوه استفاده از دادههای کاربران خود ارایه دهد، اما توییتر این درخواست را نیز رد کرد.
این درگیری نشان دهنده افزایش نظارت بر شرکتهای فناوری توسط دولت است
کمیسیون ارتباطات فدرال در حال حاضر در حال بررسی احتمال اعمال مقررات جدیدی بر شرکتهای فناوری است که رویکرد آنها در قبال محتوای کاربر را تنظیم میکند.
جریمه توییتر نشان میدهد که کمیسیون ارتباطات فدرال آماده است تا از اختیارات خود برای اعمال مقررات بر شرکتهای فناوری استفاده کند.
درباره کمیسیون ارتباطات فدرال:
کمیسیون ارتباطات فدرال (به انگلیسی: Federal Communications Commission) (به شکل مخفف: FCC) یک آژانس مستقل دولت ایالات متحده است که در سال ۱۹۳۴ توسط کنگره ایالات متحده آمریکا تأسیس شدهاست و اعضای عالی آن توسط رییسجمهور ایالات متحده آمریکا منصوب میشوند. مهمترین وظایف FCC شش مورد به شرح زیر هستند:
– پهنای باند
– رقابت
– فرکانس رادیویی
رسانه
– امنیت اجتماعی
– امنیت داخلی
– کمیسیون
منبع: شارا (http://www.kpri.ir/)
انتهای پیام/
|
دیدگاهتان را بنویسید